BB EXCLUSIVE

Elitträningsgrupp Stockholm


BB Goalie Academys elitträningsgrupper BB Exclusive är endast till för dig som är riktigt ambitiös, är villig att arbeta stenhårt och vill utvecklas mentalt. Träningen löper över ett helt år, från maj-april, och innefattar bland annat fysupplägg, isträning och mental coaching av din egen målvaktstränare. För att komma med i BB Exclusive måste man ansöka om en plats och sedan sker ett utval utifrån målvaktens ambitioner, förmåga och träningsvillighet. Då endast några få BB Exclusive-målvakter lämnar träningsgruppen varje år, är platserna mycket begränsade. Inför BB Exclusive 2018/2019 är målvakter födda 2006 den yngsta årskullen som kan ansöka om plats.

Är detta något för dig? Anmäl dig i så fall till vårt informations- och antagningsmöte som äger rum den 21 mars kl. 18.00 på Fleminggatan 7 i Stockholm. Endast föranmälda målvakter är välkomna! Mer ingående information angående upplägg, pris, uttagning mm ges då.

OBS! Mötet är endast för nya BB Exclusive-sökande, ej för befintliga BB Exclusive-medlemmar

Alla spelare under 18 år måste ha med sig en målsman.


Datum: 21 mars, 2018

Tid: Kl. 18.00

Plats: Fleminggatan 7, Stockholm

Åldersgrupper: Målvakter födda 2006 eller tidigare


 
 
ANMÄLAN: Anmäl er till informationsmötet via formuläret nedan. Har ni några frågor, tveka inte att ringa vår huvudinstruktör Björn Bjurling på telefon 073-646 50 08 eller skicka oss ett mejl på (info (a) bb-goalie.com). OBS! Mötet är ej för befintliga BB Exclusive-medlemmar